Priser…

Min bok: Fri eller ferdig? -og det nye kjærlighetsspråket selger jeg for 350,- kroner og diktboka som jeg har kalt: Det siste leddet -og et lysglimt  selger jeg for 120,- kroner. Begge disse kan bestilles under den siden jeg kaller bok og den linken som finnes under hver bok og i min nett butikk. Boken Fri eller ferdig? -og det  nye kjærlighetsspråket er også å få kjøpt hos Kolofon Forlag. Om dere vil lese min hovedoppgave ligger den ute ved Gunnerius biblioteket i Trondheim og kan leses elektronisk ved et hvilket som helst bibliotek. 

Prisen på mitt nettkurs: Våg å vær emosjonell intelligent -og litt til… er kr. 1.000,-. Her kan du sitte trygt hjemme i din egen stue og ta en kurs i hvordan du kan finne ut mer av det åndelige menneske du `er og forsøke å tilegne deg hva den nye bevisstheten, friheten, fellesskapet, kjærlighetsbudskapet og kjærlighetsspråket kan tilby nettopp deg. Se under den siden jeg kaller nettkurs eller butikk for bestilling av dette kurset.

Når det gjelder mitt seminar og hvordan du kan begynne å ta i bruk og lære deg et nytt kjærlighetsspråk tar jeg 2.000,- pr. person for mitt seminar. Følg med på min facebook side for når mine seminar går av stabelen eller kontakt meg på andre måter for dette. Når det gjelder min forelesing kommer jeg til å bestemme pris ut fra hva dere bestiller. Les under den siden jeg kaller -og ellers og finn ut av hva jeg kan tilby. Her skal jeg forsøke å tilpasse meg etter de behov, som måtte finnes så mye jeg bare makter.

Til slutt tar jeg 500,- pr. time for å utveksle kunnskap. Pluss at du får gratis epost utveksling i forhold til den forståelsen jeg presentere i mitt nettkurs. Dette fordi jeg trenger å øve litt i forhold til å gi fra meg den kunnskapen jeg har opparbeidet meg en liten stund til. Så derfor løp og kjøp, fordi det kan være at prisene øker etterhvert som jeg blir flinkere til dette også… 

 

Change the world