Om meg…

Hei, mitt navn er Hege Merete Møller og selv rakk jeg å utdanne meg til sosionom, ta et hovedfag i sosialt arbeid og helsevitenskap, jobbe i over 20 år som miljøterapeut og litt innenfor ledelse. Være på landslaget i styrkeløft. Reise jorda rundt, stifte familie og få masse venner før jeg innså at den måten vi brukte oss selv og vårt indre liv på kunne oppgraderes noen hakk for oss alle sammen.

På et gitt tidspunkt bestemte jeg meg derfor for å finne ut av hva vi eventuelt kunne ha gjort annerledes i forhold til måten vi så oss selv og løste våre problem på i den vanlige hverdagen. Sakte men sikkert gikk jeg inn i meg selv og fant ut av hvordan vi kan bruke oss selv og det som `er mer her og nå innenfra og ut også. I dag ser jeg tilbake på en åndelig oppvåkning der jeg har tatt i mot det budskapet, som finnes her for meg også. 

En morgen våknet jeg og hørte min indre stemme sa til meg: You will work for peace now og da bare visste jeg at jeg kunne utgjøre en forskjell på dette området og hadde tatt i mot nok kunnskap for å vite hvordan jeg kunne veilede om det fult opplyste åndelige mennesket vi `er innenfra og ut og av samme grunn kunne veilede andre mennesker i å finne det kjærlighetsbudskapet og kjærlighetsspråket som kan finnes her også.

For meg er ikke denne siden ved livet noe hokus pokus. Tvert i mot er mine stikkord paradoksalt nok normalitet og fred. Av samme grunn tror jeg at det skal være fullt mulig å bruke seg selv fra innsiden og ut på en helt normal og fredsommelig måte for oss alle sammen. Fordi her skal det finnes et fult opplyst åndelig menneske som bare `er mer her og nå også. Dette om vi bruker en annen bevissthet, enn våre tanker for å snakke og omgås ut fra også.

En mystiker…

Der jeg selv har foretatt reisen fra å være et fysisk menneske til å bli et åndelig menneske og kan av samme grunn si at jeg er et intuitivt menneske, som kan se klart og tydelig bak alle illusjonene vi omgir oss med i dag. I tillegg har mange mennesker begynt å kalt meg en mystiker, fordi selv tror jeg at det også kan finnes en helhet omkring oss alle sammen som vi kunne ha begynt å sett oss selv og løst våre problem ut i fra også. Der livet har forvisset meg om at det skal være fult mulig å bruke hele oss selv via en kropp som henger sammen med en sjel og et sinn som vil oss bare vell også…

Min livsoppgave er i dag å opplyse om hvilket innhold som finnes her og hvordan vi kan bruke det åndelige menneske vi `er her på en mer aktivt måte, enn vi gjør i dag også. Der det endelige målet er å bli et fult opplyst åndelig menneske som kan være i ett med alt som `er innenfra til slutt også. Der vi ser oss selv og løser våre problem ut fra en plass i oss hvor vår kropp, sjel og sinn henger fullstendig sammen med det livet vi faktisk lever her og nå via en åndelig helhet også. 

Om du synes dette høres spennende ut tar du kontakt med meg, fordi i dag kan jeg veilede deg i finne ut av hvilket åndelig mennesket nettopp du `er fra innsiden og ut også. Større ro og kjærlighet enn det du finner her, finnes ikke. Så ta sjansen da vell og prøv ut noen av mine produkter.

 

The truth from inside